Campanya de sensibilització per millorar els problemes d’aparcament a l’escola

Benvolgudes famílies,

tots som coneixedors de la problemàtica d’aparcament al voltant de l’escola (carrer Descans i Font d’en Fargas) que genera inconvenients tant a l’entrada dels nens a l’escola com també a les sortides i arribades de l’autocar en dies d’excursió i piscina.

Per intentar millorar aquest problema, l’Escola i l’AMPA volen endegar una petita campanya de sensibilització que s’anomeni “Per a tu són cinc minuts, per a nosaltres …”.

Aquesta proposta contempla les següents accions:

  • Realització a les classes per part dels alumnes de propostes que completin l’eslògan. Per exemple “Per a tu són cinc minuts, per a nosaltres arribar tard a la sortida…“, “Per a tu són cinc minuts, per a nosaltres no poder creuar el pas de vianants.” Les propostes s’acompanyaran d’un dibuix en DIN-A4 individual o per grups.
  • Cada classe triarà els 3 eslògans i dibuixos més creatius, originals i eficaços.
  • S’exposaran els diferents eslògans i dibuixos finalistes i es farà una votació entre les famílies. Els eslògans i dibuixos més votats es materialitzaran en la pancarta reivindicativa per millorar el camí escolar i es penjarà a la tanca de l’escola que fa cantonada amb el carrer Descans.
  • Amb tots els dibuixos triats es preparà un avís simbòlic pels cotxes mal aparcats (en format flyer representant una multa)

DATA VOTACIÓ ESLÒGANS I DIBUIXOS GUANYADORS

El proper 9 de febrer (coincidint amb la festa de Carnaval) es farà al pati de l’escola la votació per part de les famílies dels eslògans i dibuixos guanyadors.2 pensaments quant a “Campanya de sensibilització per millorar els problemes d’aparcament a l’escola”

  1. Retroenllaç: ampa font d'en fargas
  2. Retroenllaç: ampa font d'en fargas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada